Følg Grønn Byggallianse (Norwegian Green Building Council)

Vi skal omsette kvalitetsprinsippene til handling

Pressemelding   •   mar 20, 2018 13:25 CET

Utviklingssjef Anders Nohre-Walldén i NGBC.

NGBC gratulerer alle de tre arbeidsgruppene, Bygg21 og ikke minst næringen med de tre viktige Bygg21-rapportene med forslag til forbedringer i bygge- og eiendomssektoren.

-Nå starter et nytt kapittel i dette viktige arbeidet, sier utviklingssjef Anders Nohre-Walldén i NGBC: -Vi skal omsette kvalitetsprinsippene til handling, og det er vi godt rustet til:

-De 10 kvalitetsprinsippene føyer seg inn i vår forenings hovedformål – nemlig å drive norsk byggenæring til økt kvalitet og miljøstandard gjennom å tilby opplæring og miljøklassifiseringsverktøy.

8 av de 10 prinsippene er allerede implementert direkte eller indirekte i BREEAM-NOR, så vi jobber med dette allerede i dag, og videreutvikler stadig dette arbeidet.

NGBC er i dag medlem av World Green Building Council (WGBC) som er et globalt nettverk bestående av over 70 land og deres 32. 000 medlemsbedrifter. -Her er det et pågående prosjekt som heter «Better places for people» som vi kan lære mye av. Vi ser for oss å dra veksel på arbeidet herfra, og arbeidet fra Bygg21 og kvalitetsprinsippene i tiden fremover.

I tillegg til at vi sammen med næringen utvikler en rekke kurs med flere av temaene som nevnes i de 10 kvalitetsprinsippene.

Vår jobb er å følge opp det styreleder i Bygg21, Sissel Leire sier; Å sikre at rådene blir tatt i bruk, og det skal vi gjøre, avslutter han.

Les rapporten her:

Grønn Byggallianse er et miljønettverk bestående av de største eiendomsaktørene i Norge med en bygningsmasse på over 36 millioner kvadratmeter. Hensikten med nettverket er å være en arena for aktive utbyggere som vil utvikle seg på miljøområdet og derved bli mer miljøeffektive.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.