Følg Grønn Byggallianse (Norwegian Green Building Council)

Lær om smittevern og inneklima fra Folkehelseinstituttet på frokostmøte

Pressemelding   •   sep 25, 2020 06:00 CEST

Bli oppdatert på grønn drift på frokostmøte 29. oktober. Illustrasjonsbilde: Skipet. Foto: Mir, Paal Kahrs arkitekt og Holon.

Fra smittevern til smarte bygg! Sett av en morgen til gratis faglig påfyll og bli oppdatert på høstens viktigste tema innen grønn drift på frokostmøte hos Grønn Byggallianse.

Når Grønn Byggallianse inviterer til Årets grønne driftskonferanse 2020 i smittevernvennlig format – kort og digitalt – loves et tettpakket og tidsaktuelt program.

– Frokostmøtet er spekket med relevante og praktiske råd for deg som forvalter og drifter bygg, sier rådgiver for drift i Grønn Byggallianse Kjell Petter Småge.

Han er særlig glad for at Folkehelseinstituttet (FHI) tar seg tid til å dele erfaringer og anbefalinger om smittevern og inneklima på frokostmøtet.

– FHI vil dele sine erfaringer og anbefalinger om smittevern og inneklima i lys av koronapandemien, som de vil dele med oss på frokostmøtet. At de tar seg tid til oss i pandemien viser hvor viktig det er å med god og bred kompetanse om ulike sider ved grønn drift både hos forvalter, driftsleder og drifterne, sier Småge.

– Grønn drift handler om å drifte godt for både lommeboka, miljøet og helsa, legger han til.

God kompetanse om og verktøy for å jobbe systematisk med grønn drift, er en rød tråd i det brede programmet. Du får blant annet høre fra:

  • Folkehelseinstituttet om smittevern og inneklima under korona-pandemien
  • Energy Control om hvordan smart teknologi kan gjøre eksisterende bygg mer bærekraftige
  • Høegh Eiendom om å jobbe systematisk og kontinuerlig med grønn drift
  • Grønn Byggallianse med siste nytt om ny BREEAM In-Use-versjon og hvordan du kan tilegne deg mer praktisk kunnskap om grønn drift
  • Hvem som er Årets grønne driftsteam 2020
  • Hvor mange energityver vi fanget under Fang Energityven 2020

Frokostmøtet er gratis, online og passer både for deg som jobber som drifter, driftsleder, teknisk sjef eller forvaltning. Meld deg på her.

Grønn Byggallianse jobber for å utvikle norsk bygg- og eiendomssektor, slik at hensyn til miljø og bærekraft skal bli det selvfølgelige valget. 

Vi er en non-profit medlemsforening for virksomheter fra hele bygg- og eiendomssektoren. Våre aktiviteter er tilknyttet nybygg, rehabilitering, forvaltning og drift av bygg, områdeutvikling og anleggsprosjekter i by- og områdeutvikling. Vi drifter og forvalter miljøsertifiseringer, primært BREEAM-NOR.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.