Følg Grønn Byggallianse (Norwegian Green Building Council)

Grønn Byggallianse får ny ressursperson innen miljøvennlig drift

Pressemelding   •   jan 05, 2017 07:33 CET

Kjell Petter Småge, ny rådgiver i Grønn Byggallianse.

Kjell Petter Småge, som også er daglig leder i EvoTek, har fra 01.01.17 blitt engasjert på deltid som rådgiver i Grønn Byggallianse. Han vil ha ansvar for aktiviteter innen drift av bygg, bl.a. de viktige medlemsforumene for drift: Driftsforum, Forum for driftssjefer og Forum for energisentraler. Han vil også arbeide med kursing av driftere og bistå medlemmer som ønsker medlemsservice i sine driftsorganisasjoner. Kjell Petter vil erstatte Erik A. Hammer som gikk av med pensjon ved årsskiftet.

"Kjell Petter Småge brenner for miljøvennlig drift. Han har lang erfaring fra dette fagområdet og vil kunne tilføre Grønn Byggallianse verdifull kunnskap og kompetanse. Vi har samarbeidet med Kjell Petter tidligere og ser fram til et tettere samarbeid." sier daglig leder Katharina Bramslev. 

Grønn Byggallianse er et miljønettverk bestående av de største eiendomsaktørene i Norge med en bygningsmasse på over 30 millioner kvadratmeter. Hensikten med nettverket er å være en arena for aktive utbyggere som vil utvikle seg på miljøområdet og derved bli mer miljøeffektive.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.