Følg Grønn Byggallianse (Norwegian Green Building Council)

Vi har fått ny nettside!

Nyhet   •   apr 01, 2016 15:08 CEST

På den nye siden håper vi at du lett finner fram all informasjon som er relevant for deg. Sidene er delt i åpne sider og lukkede medlemssider.

På den åpne forsiden finner du alle våre tipshefter og veiledere bak knappen Publikasjoner.

Bak Aktiviteter finner du blant annet vår nylig vedtatte Handlingsplan for 2016 og informasjon om de prosjektene vi jobber med. Her vil det fylles på med resultater etter hvert som prosjektene skrider fram.

Bak Kommende arrangementer finner du både egne og andres arrangementer som vi vil anbefale dere å delta på.
Når egne arrangementer er gjennomført, finner du presentasjonene som ble holdt, bak fanen Nyheter og navnet på det aktuelle arrangementet.

På våre lukkede Medlemssider har vi samlet både egne og andres publikasjoner og verktøy bak knappen Verktøykasse, under en faginndeling som tilsvarer fagtemaene i BREEAM. Vi har også etablert et interaktivt chatteforum som vi håper dere vil benytte til å kommentere verktøy og prosjekter, tipse andre medlemmer om gode og dårlige løsninger og ellers bruke anledningen til å bruke det nettverket som medlemsmassen vår utgjør. Vær den første til å starte en spennende fagdiskusjon!

Bak knappen Inspirasjon vil vi framover legge ut informasjon om nye løsninger som vi synes virker lovende. Vi kan selvfølgelig ikke garantere for alle disse løsningene, men synes at som medlemmer hos oss skal dere være oppdatert om det siste innen miljøriktig bygging, drift og forvaltning.

Det er ny innloggingsløsning for disse sidene, og ditt tidligere passord vil ikke fungere lenger. Bruk innmeldingsskjemaet for å lage nytt passord (kan være noe ventetid - maks 24 timer).

Ny nettside medfører jo noen ganger at det oppstår "bugs" og at ikke alt fungerer som man tenkt. Vi oppfordrer deg til å gi oss en tilbakemelding om det som eventuelt ikke fungerer så godt eller det du mener kan gjøres annerledes. Slik kan vi hele tiden utvikle oss og gi deg et bedre tilbud! 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.