Følg Grønn Byggallianse (Norwegian Green Building Council)

Vi har fått flere dyktige medarbeidere på laget

Nyhet   •   mar 18, 2020 14:46 CET

Det vil både medlemmer, BREEAM-prosjekter og kursdeltakere dra nytte av.

Vi gleder oss over at interessen for bærekraft i bygg- og eiendomssektoren økte kraftig i fjor. Vi fortsetter å jobbe for stødig kurs mot en mer bærekraftig bygg- og eiendomssektor, også i disse uvanlige ukene.

Siden jul er vi så heldige at vi har fått tre nye dyktige medarbeidere til å bidra i omstillingsarbeidet.

Flere hender til å drive BREEAM-NOR

Arkitekt Marta Eggertsen er det nyeste tilskuddet i vårt BREEAM-team. Teamet tar hånd om sertifisering av BREEAM-NOR-prosjekter og kvalitetssikrer all dokumentasjon før sertifikat innvilges. 

Etterspørselen etter BREEAM økte i 2019 med en foreløpig topp i antall registrerte prosjekter.

— Marta er en dyktig rådgiver med god praktisk kjennskap til BREEAM-prosjekter både som revisor og AP. Marta vil bidra verdifullt til målet vårt om raskere behandlingsprosesser og sikre høy kvalitet i sertifiseringsprosessen, sier daglig leder Katharina Th. Bramslev.

Tettere oppfølging av medlemmer

I 2019 fikk vi mange nye medlemmer. Linn Palm er utdannet sivilingeniør fra NTNU. Hun jobber med å følge opp våre medlemmer.

Linn kommer fra Multiconsult, der hun har jobbet med energi- og miljørådgivning blant annet som BREEAM-AP og -revisor. Hun var også det siste året ansvarlig for bærekraftig produktutvikling i forretningsenheten Bygg og Eiendom. Linn var engasjert i sekretariatet til Bygg21 og jobbet spesielt der med 10 kvalitetsprinsipper for bærekraftige bygg og områder som vi nå forvalter, og også med samspill og samhandling i byggprosjekter. Dette vil være verdifullt i vår videreutvikling av BREEAM og i medlemsoppfølgingen.

— Med Linns brede erfaring, ikke minst med samhandling, styrker vi tilbudet til medlemmene. Vi får også bedre kapasitet til å følge opp de som ønsker hjelp fra oss, sier Bramslev.

Et styrket kurstilbud – også på digitale flater

Med økt etterspørsel etter BREEAM-sertifiserte bygg og bærekraftige løsninger i hele verdikjeden, merker vi at flere styrker sin kompetanse. Grønn Byggallianse har et bredt kompetansetilbud innenfor bærekraft, ikke minst kurser vi driftere i grønn eiendomsdrift, både via e-læring og gjennom tradisjonelle klasseromskurs.

Ann Kristin Schorre er samfunnsgeograf med kunnskap om bærekraft, og har erfaring fra planlegging av arrangementer. Hun er ny administrasjonskonsulent i Grønn Byggallianse, og skal bidra til at våre kursdeltakere får god oppfølging og et godt tilbud. Ann Kristin skal særlig jobbe med Grønn eiendomsdrift.

— Mange ønsker å delta på våre kurs og arrangementer, og i dagens situasjon blir betydningen av et godt digitalt tilbud enda tydeligere enn før. Ann Kristin bidrar til å øke kapasiteten på vårt kurstilbud og styrke kvaliteten på tilbudet, sier Bramslev.

Ta gjerne kontakt med oss

Det er underlige tider. Regjeringen har innført de mest omfattende tiltak overfor befolkningen i fredstid, og alle landets innbyggere oppfordres til å delta i den store dugnaden som skal bremse koronasmitte.

— Det er godt å se at folk har vilje og evne til å endre seg når det trengs, søker nye måter å samhandle på og stille opp for hverandre. Vi synes det er både rart og trist å ikke møte alle våre medlemmer og andre engasjerte som jobber for og med oss direkte. Men vi er tilgjengelige og vi samhandler godt selv om vi ikke treffes fysisk. Det skal vi fortsette å gjøre med enda flere flinke med på laget, avslutter Bramslev.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.