Følg Grønn Byggallianse (Norwegian Green Building Council)

Vant Enovapris

Nyhet   •   jan 13, 2016 09:41 CET

Lise Kristin Sunsby i Rom Eiendom hedret under Enovakonferansen!

Hun ble hyllet under middagen på Enovakonferansen sammen med øvrige prisvinnere, i Trondheim tirsdag 26. februar.

– Det finnes mange grønne ildsjeler i Norge, og i dag hedrer vi noen av de aller beste. Stå-på-vilje, helhetlig tankegang og evnen til å få med seg folk er stikkord for suksessen til Lise Kristin og Rune Brusletto i Arbaflame, sa markedsdirektør Audhild Kvam i Enova ved prisutdelingen.

– Jeg er imponert over Lise Kristins inkluderende arbeidsmåte. Hun har jobbet beinhardt selv. Samtidig har hun motivert blant annet driftsledere i verkstedhallene til å tenke energieffektivisering og foreslå forbedringer, sa Kvam.

Lise Kristin var en bidragsyter under Årets grønne driftkonferanse til Grønn Byggallianse:

– Sunsby er kjent som en person som ser muligheter, sier Erik A. Hammer i Grønn Byggallianse. Hennes presentasjon ved konferansen viste smart bruk av arbeidsverktøyet til Enova for å avdekke tiltak. Måten hun videreførte sine funn gjennom å kommunisere direkte med de driftsansvarlige på de forskjellige prosjektene var strategisk riktig og hadde god effekt. Se presentasjonen her

Les mer her!

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.