Følg Grønn Byggallianse (Norwegian Green Building Council)

Ny kommunikasjonsrådgiver i Grønn Byggallianse

Nyhet   •   apr 30, 2019 12:56 CEST

Tora Hope er ny kommunikasjonsrådgiver i Grønn Byggallianse. Foto: Inge Trondsen.

Grønn Byggallianse har fått ny kommunikasjonsrådgiver og fikk i april Tora Hope med i familien.

Tora Hope er utdannet journalist og samfunnsgeograf, og har jobbet med operativt og strategisk kommunikasjonsarbeid i ulike organisasjoner. Tidligere har hun blant annet jobbet med kommunikasjon rundt bærekraftig omstilling og med forskningsformidling i cCHANGE, Future Earth Norway og ved Universitetet i Oslo.

- Jeg ser frem til å være med og formidle kunnskapen i Grønn Byggallianse til næringen, beslutningstakere og folk flest, og bygge opp under bærekraftig omstilling i en sektor som er avgjørende for en bærekraftig samfunnsutvikling, sier Tora.

Som samfunnsgeograf har hun studert omstilling og systemendring i møte med klimaendringer, med vekt på klimadiskurser og mediedekning av klimaendringene. Hun har også jobbet som journalist på klimafeltet.

- Vi setter stor pris på å få en kommunikasjonsrådgiver med bred miljøfaglig bakgrunn og bli enda sterkere på kommunikasjon mot våre målgrupper, sier daglig leder Katharina Bramslev.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.