Følg Grønn Byggallianse (Norwegian Green Building Council)

Lansering av ny standard kravspesifikasjon for utleie av kontorlokaler

Nyhet   •   sep 01, 2016 07:23 CEST

Den nye standarden vil bidra til at tilfredsstillende kvalitetsnivå og miljøhensyn blir ivaretatt ved utleie.

Norsk Eiendom, Grønn Byggallianse og Enova lanserte ny standard kravspesifikasjon for utleie av kontorlokaler 2. september 2016. Dette vil bidra til at tilfredsstillende kvalitetsnivå og miljøhensyn blir ivaretatt. NGBC og representanter for næringsmeglerne har bistått i utarbeidelsen.

For leieprosesser med profesjonell bistand lanseres det en veileder for valg av ambisjonsnivå og konkretisering av tilhørende funksjonskrav. Fra denne veilederen kan leietagerrådgivere ta ut tekster som de kan benytte i sine skreddersydde kravspesifikasjoner. For utleieprosesser uten bruk av leietakerrådgivere lanserer vi to standarddokumenter som kan benyttes direkte. Det er en for nye/totalrehabiliterte lokaler og en for tilpassede, eksisterende lokaler.

Se opptak fra møtet her.

Vi lanserer nå versjon 1.0 av denne kravspesifikasjonen. Versjon 2.0 er planlagt utgitt primo 2017. Dersom du har innspill tar vi gjerne imot dette på post@byggalliansen.no.

Last ned veilederen og standard kravspesifikasjoner

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.