Følg Grønn Byggallianse (Norwegian Green Building Council)

​Hva vet du om WELL Building Standard?

Nyhet   •   apr 30, 2019 13:36 CEST

Bli med på kurs om WELL Building Standard. Konseptillustrasjon: SAAHA/LaLa Tøyen – Fra arkitekturkonkurransen til Nydalsveien 32b.

Bli med på introduksjonskurs til WELL Building Standard 20. mai.

Vi får stadig flere spørsmål om WELL Building Standard og om helsefremmende bygg generelt. Mange av henvendelsene vi mottar handler også om overlapp eller synergi mellom BREEAM og WELL, som begge er sertifiseringsordninger for bygg.

Grønn Byggallianse har som mål at bærekraft skal være det naturlige i bygg- og eiendomssektoren. WELL og BREEAM er verktøy som jobber side om side for å sikre at bygg og områder har redusert miljøbelastning gjennom blant annet å sette krav til energi, utslipp og materialer. 

Begge verktøyene støtter samtidig opp om helse, velvære og produktivitet. For WELL er den helsefremmende effekten av bygget det primære, mens BREEAM har et tyngdepunkt på byggets egenskaper. De to systemene er kompatible, og verktøyene er designet for støtte opp om hverandre for å optimalisere effekt. 

Du kan lese mer om BREEAM og WELL her.

Ønsker du å lære mer om hvordan bygg påvirker folks helse, trivsel og produktivitet? Er du nysgjerrig på hva du som arkitekt, rådgiver, byggeier eller leietaker kan gjøre for å legge til rette for helsefremmende bygg? 

20. mai har du mulighet finne ut mer om dette på introduksjonskurs i WELL Building Standard som vi organiserer i samarbeid med Svenske Green Building Council. Les mer her.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.