Følg Grønn Byggallianse (Norwegian Green Building Council)

Grønn Byggallianse vokser

Nyhet   •   mar 28, 2019 19:06 CET

John Henry Schieldrop er nyansatt i Grønn Byggallianse i mars 2019. Hege Schøyen Dillner begynner 1. juli.

Grønn Byggallianse får stadig nye medlemmer i hele verdikjeden og kunnskapsbehov om bærekraft øker. Vi har i mars ansatt to nye dyktige medarbeidere; Hege Schøyen Dillner og John Henry Schieldrop.

Hege Schøyen Dillner er en frontfigur for bærekraft i næringen og går fra jobben som leder i Veidekke til leder for Samfunnsrelasjoner, medlemmer og internasjonalt arbeid i Grønn Byggallianse. Hege begynner hos oss 1. juli. - Jeg ser frem til å jobbe med hele verdikjeden gjennom våre fremoverlente medlemmer. En nøkkel til å nå bærekraftsmålene er godt samarbeid på tvers av bransjen. Gjennom World Green Building Council får vi også tilgang til viktig erfaringsutveksling globalt. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med Katharina og resten av det dyktige teamet, sier Hege. 

Vi styrker også vårt tekniske team og bygger mer kompetanse innen BREEAM. John Henry Schieldrop er ansatt som rådgiver og vil tiltre som ansvarlig for tekniske avklaringer ved oppnådd tech-sertifisering. John Henry har tidligere jobbet med bygningsfysikk, energi, miljø og bærekraft i Rambøll. John Henry begynte 1. mars.

- Jeg ser frem til å bidra til å styrke BREEAM og kunne gi økt forståelse for hva som er viktig i BREEAM for markedet. Sammen med resten av Grønn Byggallianse bygger vi opp under bærekraftig utvikling i byggsektoren, og skaper bevissthet rundt hva som er gode bygg og områder å leve i, sier John Henry. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.