Følg Grønn Byggallianse (Norwegian Green Building Council)

Godt oppmøte på første materialforum

Nyhet   •   nov 09, 2018 12:38 CET

35 stykker fordelt på leverandører, rådgivere, arkitekter, byggherrer og entreprenører valgte å ta turen til Greenhouse Oslo. Materialforum er et samarbeid mellom Grønn Byggallianse og Byggevareindustriens forening.

Hele verdikjeden var representert på materialforum som Grønn Byggallianse ,i samarbeid med Byggevareindustriens forening, arrangerte for medlemmene denne uken: 35 stykker fordelt på leverandører, rådgivere, arkitekter, byggherrer og entreprenører valgte å ta turen til Greenhouse Oslo.

Rådgiver i Grønn Byggallianse, Teresa Ribu var ansvarlig for forumet, og forteller at stemningen var god, og det ble rom for mange konstruktive diskusjoner:

-Vi har nå funnet en møteplass for alle som jobber med bærekraftig materialvalg. I dette forumet kan vi lettere forstå hva som er problemstillingene for de ulike bransjene, og sammen finne gode veier for materialvalg i stedet for at man sitter på hver sin kant med frustrasjoner, sier hun og fortsetter:

Mange hadde meldt seg på for å være med i de gode diskusjonene og målet med dagen var å finne temaer som skal jobbes med fremover i materialforumet. Her er det deltagerne selv som setter agendaen, forteller hun. Trine Pettersen i Byggevareindustriens forening var også fornøyd med forumet, og synes det er flott at det endelig finnes en møteplass for alle.

Materialforum er forbeholdt Grønn Byggalliansens medlemmer og vil holdes 3 ganger i året. Neste møte blir i februar 2019.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.