Følg Grønn Byggallianse (Norwegian Green Building Council)

Godbiter på URBAN FUTURE Global Conference

Nyhet   •   mai 13, 2019 13:48 CEST

URBAN FUTURE Global Conference går av stabelen 22.-24. mai. Foto: Geir Anders Rybakken Ørslien.

22.-24. mai går Europas største event for bærekraftige byer av stabelen. Er du opptatt av bærekraftige bygg og områder bør du sette av disse tidspunktene.

Grønn Byggallianse er partner i URBAN FUTURE Global Conference, som 22.-24. mai vil få Oslo til å syde av engasjerte og inspirerende endringsagenter. Det er ventet at mer enn 2500 mennesker vil delta på konferansen.

Programmet er spekket med seminarer, workshops og debatter om mobilitet, bygd miljø og arkitektur, lederskap og grønn innovasjon.

Det er fortsatt mulig å melde seg på, men vær rask for å sikre deg plass på det du er mest interessert i.

Her er et knippe sesjoner der Grønn Byggallianse er involvert, og som du ikke bør gå glipp av hvis du er opptatt av en bærekraftig bygg- og eiendomssektor.

Getting sustainable: Upgrading existing buildings

23. mai kl. 09.00-10:30

Å bygge nye energieffektive bygg på en bærekraftig måte er til sammenligning enkelt. Men hva med bygningene som allerede eksisterer, og som er bygd før energieffektivitet i det hele tatt var et begrep? For å håndtere energiforbruk og karbonutslipp fra byer, må eksisterende bygg tas med i betraktningen. Her finner du ut hvordan det er mulig.

Materials matter: Taking carbon out of construction

23. mai kl. 14:00-15:30

Konstruksjonen av bygninger i en by i vekst står for den samme mengden CO2-utslipp som hele mobilitetssektoren. Sjokkerende, ikke sant? Ikke så rart da at endringsaktørene innen klima jobber hardt for å fjerne karbon fra sektoren. Vi samler pionerene, lar dem dele erfaringer, suksesser og nederlag, og identifisere nøkkelområder for omstilling.

Workshop: Circular Economy in the building sector

23. mai kl. 14:00-15:30

Eiendomssektoren har ikke rykte på seg for å være fremst på innovasjon. Men det burde den, for denne sektoren leder vei innen sirkulærøkonomi. I denne workshopen går vi strategier for sirkulære byggeri nærmere i sømmene. I dag designer vi ofte bygg etter morgendagens behov. I en verden som står overfor store sosiale og økonomiske endringer, burde vi kanskje tenke nytt om byggeri? I workshopen vil du få anledning til å gi innspill på to konkrete caser gjennom å anvende strategier for sirkulære bygg.

Circular Economy is business

23. mai kl. 16:00-17:30

Tenker man sirkulært på en by, region eller industri, åpner det seg plutselig en rekke muligheter. Bli med og utforske hvordan vi finner de mest spennende mulighetene, møt fantastiske innovatører og lær hvorfor byer investerer så sterkt i å tiltrekke seg start-ups innen sirkulærøkonomien.

Reinventing Cities: announcing the winners

22. mai kl. 16:00-18:00

15 byer fra hele verden har identifisert 39 under-utnyttede områder med potensiale for utvikling, i denne globale konkurransen der Grønn Byggallianse sitter i juryen. C40 og deltakerbyene har invitert arkitekter, utviklere, miljøvernere, nabolagsgrupper, innovatører og kunstnere til å forme kreative lag, som konkurrerer om muligheten til å endre områdene til spydspisser for bærekraft. På denne sesjonen får vi se mange av disse prosjektene, og vinnerne blir kåret. 

Finn dine favoritter i programmet

Når du har registrert deg for å delta, bør du laste ned appen for URBAN FUTURE Global Conference.

I appen finner du all informasjonen du trenger for å finne vei gjennom programmet. 

Her kan du eksempelvis sortere programmet etter tema, som CO2/klima, bygg og sirkulær for å finne arrangementer om disse temaene.

Sjekk også ut disse FutureBuilt-seminarene:

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.