Følg Grønn Byggallianse (Norwegian Green Building Council)

God stemning på årets møte for APèr og revisorer

Nyhet   •   nov 03, 2017 09:35 CET

Årets oppdateringsmøte for BREEAM-NOR APèr og revisorer gikk av stabelen denne uken. NGBC har per i dag 376 godkjente APèr (Akkreditert Profesjonell) og 54 godkjente revisorer i sitt system.

Årets oppdateringsmøte for BREEAM-NOR APèr og revisorer gikk av stabelen denne uken. Sertifiseringssjef i NGBC, Viel Sørensen forteller at det var god stemning og godt oppmøte på begge samlingene.

-NGBC opplevde samlingene i år som vellykket. Det ble rom for både gode diskusjoner og sosialt samvær, sier Sørensen. - Dette er jo ambassadørene til BREEAM-NOR, og deres bidrag er viktige for oss når vi jobber med å gjøre BREEAM-NOR enda bedre, avslutter hun.

For å opprettholde godkjenningen som BREEAM-NOR AP må man holde seg oppdatert på BREEAM-NOR ved å delta på et oppdateringskurs i regi av NGBC.

For revisorer er slike kurs obligatorisk, og alle revisorer plikter å holde seg oppdatert på innholdet i BREEAM-NOR for å beholde lisensen som revisor.

NGBC har per i dag 376 godkjente APèr (Akkreditert Profesjonell) og 54 godkjente revisorer i sitt system. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.