Følg Grønn Byggallianse (Norwegian Green Building Council)

Forum for driftsjefer

Nyhet   •   feb 24, 2016 14:35 CET

Grønn Byggallianse inviterer til et nytt forum for de hovedansvarlige for overordnet drift av bygg. Dette er et lukket forum eksklusivt for medlemmer i Grønn Byggallianse. 

Hensikten med forumet er å bidra til erfaringsutveksling mellom de overordnet ansvarlige for bedriftens portefølje, og gi deltagerne muligheten til faglige diskusjoner for avansert drift med miljø som hovedfokus.

Planen er å møtes ca 2 ganger pr år til et tre timers møte, der vi vil ta opp spesifikke tema, by på faglige presentasjoner og ikke minst sette av tid til diskusjoner og erfaringsutveksling. Tanken er også at Forum for driftssjefer gir innspill til samling av driftere, studietur for driftere og Driftskonferansen.

Program 2. mars:

  • Handlingsplan 2016 for Grønn Byggallianses med fokus på driftere og drift.
    Erik A. Hammer, Grønn Byggallianse
  • Deltagende bedrifter orienterer om organisering av drift i sin organisasjon, evt. info om prosjekter som utmerker seg eller eller tiltak som gjøres i bedriften (ca 10 min. pr innlegg)*
  • Drøfting av ambisjonsnivå i forbedret drift fremover i den enkelte bedrift.
  • Planlegging og utforming av forumet fremover

Tid: Onsdag 02. mars 2016 kl 12-15

Sted: Entra Eiendom AS, Biskop Gunnerus' gate 14A Oslo i møterom innenfor kantinen

Påmelding: erik.hammer@byggalliansen.no. Påmeldingfrist 26. februar

Forumet er gratis

*) Innleggene skal fokusere på å bidra til erfaringsutveksling. Hvis mulig skal man inkludere en positiv miljømessig erfaring og en negativ eller overraskende erfaring. Videre bør man vinkle innleggene mot temaer som organisering, brukernes erfaring, fokus i bedriften osv, og legge mindre vekt på utvikling, ny teknologi, ny kombinasjon av kjente teknologier m.m. Man bør unngå direkte markedsføring av egen bedrift, som f.eks. beskrivelse av de tjenester som leveres.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.