Følg Grønn Byggallianse (Norwegian Green Building Council)

​BREEAM-NOR 2016 versjon 1.2 er lansert

Nyhet   •   jun 18, 2019 19:45 CEST

Versjon 1.2 av BREEAM-NOR-manualen er tilgjengelig på byggalliansen.no.

Grønn Byggallianse mottar stadig tilbakemeldinger om mindre feil og mangler i BREEAM-NOR 2016-manualen. Det er vi glade for!

Flesteparten av disse er nå innarbeidet i en versjon 1.2, som er tilgjengelig for nedlastning fra vår nettside.

Manualen er tilgjengelig både på engelsk og norsk.

Mer presis

Med utgangspunkt i innmeldte tilbakemeldinger og forbedringsforslag er det gjort mange små endringer. I hovedsak gjelder dette språk, begrepsbruk, formatteringer og lignende. Det er også gjort suppleringer i form av tidligere publiserte FAQ-er, nye standardhenvisninger og presiseringer fra andre BREEAM-manualer. På denne måten er manualen blitt enklere å forstå og mer presis enn tidligere.

Felles for endringene er at de ikke påvirker poengoppnåelse og kriterienivåene som ligger bak. Av den grunn vil denne versjonen også kunne brukes på prosjekter registrert iht. BREEAM-NOR 2016 versjon 1.0 og 1.1.

BREEAM-NOR 2021

Innmeldte forslag som krever større endring tar vi vare på slik at disse kan vurderes ved neste nylansering av BREEAM-NOR. 

Arbeidet med denne manualen er i gang og fra høsten av vil vi starte en utviklingsprosess i samarbeid med hele bransjen.

Ambisjonen er å lansere en ny utgave av BREEAM-NOR i første halvdel av 2021. I mellomtiden oppfordrer vi til å fortsette å sende inn små og store forbedringsforslag.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.