Følg Grønn Byggallianse (Norwegian Green Building Council)

«AMAZING» var dommen fra 73 % av deltakerne på Urban Future Global Conference

Nyhet   •   jun 26, 2019 14:03 CEST

Daglig leder Katharina Bramslev i Grønn Byggallianse i ivrig dialog med representant for The Concrete Initiative (TCI) - et europeisk samarbeid mellom alle produsenter av sement og betong. Vi hadde mange innspill. Foto: Geir Anders Rybakken Ørslien.

Var du en av de 2.601 deltakerne på Urban Future-konferansen i Oslo i mai? Oppsummeringen av konferansen er nå klar, og tre av fire synes konferansen var en «amazing» opplevelse. 

Det er vi helt enige i! Grønn Byggallianse er stolte av å ha vært partner sammen med FutureBuilt og Oslo kommune på Urban Future Global Conference, som ble vårt viktigste bidrag til Oslo som miljøhovedstad i år. 65 prosent av deltakerne kom fra utlandet, fra 58 ulike land.

Tilbakemeldinger og pressedekning i andre land viste at deltakerne både var imponert over Oslo som by og over hva vi har fått til på miljøområdet her hjemme, ikke minst når det gjelder elektrifisering av transport og byggeplasser.

Alle befaringene var fulltegnet og mange av våre medlemmer fikk stolt vist fram byggene sine.

Bli i godt humør av å se på bilder fra konferansen.

Og se denne filmen og vær stolte! 

Hege Schøyen Dillner (t.v.) på VIP-resepsjonen i rådhuset i forbindelse med konferansen. Hege hadde flere innlegg på konferansen og foredragsholderne og andre sentrale deltakere var invitert til rådhuset for å bli kjent og dele kunnskap. Hege begynner i Grønn Byggallianse 1. juli. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.