Følg Grønn Byggallianse (Norwegian Green Building Council)

Höegh Eiendom hyller Grønn Byggallianse

Nyhet   •   feb 17, 2016 11:52 CET

– Grønn Byggallianse har vært et viktig forum, der bransjen sammen er blitt opplyst, delt erfaringer og blitt enige om at vi kan gjøre en forskjell, sier Eirik Thrygg, adm. direktør i Höegh Eiendom. Foto estatemedia.no

I artikkelserien "10 om miljø" på estatemedia.no, uttaler seg Eirik Thrygg, adm. direktør i Höegh Eiendom, om Grønn Byggallianse og fremhever organisasjonen som viktig for eiendomsbransjen.

Han sier: "Grønn Byggallianse har vært et viktig forum, der bransjen sammen er blitt opplyst, delt erfaringer og blitt enige om at vi kan gjøre en forskjell. Åpenhet og deling av gode løsninger har medført at både konsulenter, entreprenører og byggherrer nå har lært av hverandre og endret sine kravspesifikasjoner til det bedre. Den største miljøgevinsten knyttet til næringseiendom, er fortsatt å redusere energiforbruket i den eksisterende eldre bygningsmassen. Vår nye passivhusfasade i Wergelandsveien 7 med støtte fra, og i samarbeid med Enova, er ett godt eksempel på dette."

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.